• Miért pisil be a gyermekem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Van egy 4 éves kislányom, és még mindig kell éjszakára pelenkát tennem. Félek, hogy nehogy valami pszichés dolog legyen, vagy valami más betegség.

        WEBBeteg szakértő válasza a szobatisztaság témában

        Nem pszichés probléma, 5 éves korig nagyon gyakran előfordul éjszakai ágybavizelés, ez még nem kóros. Ha a tünetek még 5 éves korban is fennállnak, forduljon szakorvoshoz (nephrológushoz)! Ugyanakkor javaslom a pelenka mielőbbi elhagyását, mert emellett nehezebben fog szárazzá válni. Inkább használjon gumilepedőt!

        Üdvözlettel: Dr. Barla Erzsébet nephrológus


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-08-30 17:55:30; Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 14:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: