Baba járás

Dilemmába vagyok. Első kisbabám és nem tudom mi a helyes. Most lesz 1.5 éves stabilan jár. Bent a lakásban is bokamerevítős cípőben kellene járkálni vagy elég a zokni? Járólap és parkettás a ház. Nem szeretném ha ez miatt deformálodjon a járás. Papucsot mikortól viselhető? Köszönöm. Üdvözlettel: Timea

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Balogh Andrea válasza járás témában

Kedves Kérdező!

A lakásban nem kell bokamerevítős cipőt hordani. Minél többet van mezitláb, zokniban annál jobban erősödnek a talpizmok. Papucsot a stabil járás kialakulásatól már hordhat a kicsi.

Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyrrmekorvos

Kérdés: 2017. szeptember 07., 13:25; Megválaszolva: 2017. szeptember 20., 17:55
Kérdések és válaszok: Csecsemőgondozás, gyermeknevelés
9 èves nem alszik egyedül
Csecsemő beütötte a fejét
Kiságy, kutacs
3 hónapos kisbaba fogzás
Mi lehet a baja?
Jónapot! 18hónapos ikreim (vegyespáros) egyik napról a másikra heteket töltöttek ébren, egész nap visítanak, ordítanak.. Az elején azt hittem...