Hajhullás, fejbőr viszketés és antibiotikum kúra

Tisztelt Doktor Úr/Nő! 33 éves nő vagyok.Egy ideje, kb.két hete kibírhatatlanul viszket a fejbőröm és nagyon hullik a hajam.Pár napja telt le az antibiotikum kúrám, Pyassan és Diclofenac duo petefészek gyulladás miatt.Szinte naponta vérzik az orrom.Szeretném tudni, hogy mi lehet az ok.Köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a hajhullás témában

Kedves Kérdező! A viszketés és a hajhullás leginkább a fejbőr valamilyen gyulladásos betegségére utal, ezért feltétlenül javasolt a bőrgyógyászati vizsgálat. Az orrvérzés oka valószínűleg ettől független, de feltétlenül kivizsgálást igényel, ugyanis számos oka lehet, és ezek nagyon eltérőek lehetnek: tágabb erek az orrban, az orrnyálkahártya gyulladása, sérülése, fokozott vérzékenységi, hajlam, gyógyszermellékhatás, vérnyomásprobléma, stb.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. október 30., 11:26; Megválaszolva: 2011. október 31., 09:57
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Mi lehet az?
Hámló mellbimbó - Paget kór?
Kiütések az arcon