• Hajzsírosodás, Bőrproblémák

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Barátnőm 24 éves 152cm és 37,5 kg. Erős hajzsírosodással, pattanásokkal és alvási nehézségekkel küzd. Bármilyen sampont és arclemosót használ nem segít rajta. A haját 1-2 naponta mossa és az arcán megjelenő pattanások hegesen maradnak meg. Kialvatlansági problémák jelentkeznek, nehezen tud elaludni. Testsúlya nem változik és immunrendszere is elég gyenge volt a legutóbbi télen. Interneten olvastam hasonló problémákról orvosi tanácsokban. Pajzsmirigy és hormonális problémákra tudtam az olvasottakból visszavezetni. Mit tudnak ajánlani a probléma megoldására? Jól gondolom a problémáit? Előre is köszönöm válaszukat.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a zsíros bőr témában

        Kedves Kérdező! Csupán a tünetek alapján nem lehet a problémák pontos okát megmondani, barátnőjének komplex kivizsgálásra lenne szüksége. A fejbőr állapotát fontos megnézetni szakemberrel, góckutatás is javasolt, a pajzsmirigyfunkciót is jó lenne megnézetni, illetve akár egyéb hormonok szintjét is. Keressenek fel egy kozmetológiai szakrendelést, ahol elindítják a kivizsgálást. A kozmetológiára beutalót vigyenek.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 26., 22:14; Megválaszolva: 2011. október 27., 10:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés