Konizáció vagy hajhullás

Tisztelt Dr. nő! Kérdésem arra irányulna, lehetséges - e egy június közepén történt konizációs műtét hatására, hogy most, szeptember-októberben legyen nagy mértékű hajhullásom? Nem késő ezt már a műtétre fogni? Keresem az okát, járok orvostól orvosig, de gondoltam, erre is rákérdezek. Válaszát köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza hajhullás témában

Kedves Kérdező!

Nem valószínű a közvetlen összefüggés, esetleg az elmúlt stresszes időszak hozzájárulhat a panaszokhoz, de feltétlenül fejbőr-vizsgálatot, rutin labor- és pajzsmirigyfunkció vizsgálatot, góckutatást javaslok.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. október 17., 09:40; Megválaszolva: 2011. október 18., 09:40
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Övsömör meddig fertőző?
Furcsa alakzat a bőrön
Örökletes hajhullás
Körömgomba