• Nemi szerv probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jo napot, két napja vizeléskor fájdalmat éreztem (mint amilyen felfázás esetén érezhető). Akkor vettem észre, hogy nemi szervem makkjanak ventrális részén két folt jelent meg. Közepük fehéres és piros vonal határolja körül. A vizelésnél észlelt fájdalmak többet nem jelentkeztek és a vizelés nem gyakoribb mint máskor. Érintéskor és tisztálkodáskor fáj. Szeretném megjegyezni, hogy szexuális aktus az elött nem történt csak egyszer és akkor is csak orális (én a lanynak), tehát nemi szervem nem érintkezett. Mi lehet az oka a foltok megjelenésének? Még szeretném megjegyezni hogy állatorvosi egyetemen vagyok és gyakran érintkezem állatokkal. Az is lehet egy kiváltó ok, hogy kezmosás nélkül értem nemiszervemhez? Csatoltam egy képet az említett foltokról. Válaszukat előre is köszönöm. Tisztelettel,

        Dr. Merth Gábor válasza a pénisz, bőrelváltozás témában

        Kedves Kérdező! Sajnos azt kell mondjam, valamilyen fertőzést szerzett be, mely meglátásom szerint magától nem fog elmúlni. (A tünetek mérséklődnek, de mivel az ok nem tűnik el, hullámzó jelleggel hol feltűnik, hol elmúlik.) Javaslom keressen fel egy szakorvost, aki egy egyszerű vizsgálatot követően hamar megoldja a problémát. (Húgycső égés miatt AB szedése válik szükségessé, az elhúzódó panaszok megelőzése végett! A kép alapján amúgy egy típusos szexuális úton elkapható kórképre gondolnék -Kankó avagy Tripper, de igaz az is, én az állatorvosi dolgokban nem vagyok ismert! Érdemes lenne állandó partnerét is egy szűrésre irányítani!!) Azt kell mondjam, alap problémáját Torrente már sok-sok évvel ezelőtt tisztán és világosan megfogalmazta! Csatolmánya végett, hogy egy kicsit könnyebb stílusban világítsam meg helyzetét -a moderátorok megelőlegezett engedélyével- én is csatolok Önnek egy kis videót, a tiszta és világos (kizárólag egyetemisták részére kivágott részlet!) beszéd híveként: http://www.youtube.com/watch?v=pWEtItPmcOo Azaz minden kis és nagydolog elvégzése előtt mosson kezet!! Tisztelettel, Dr. Merth Gábor privatbeteg@gmail.com


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 04., 00:05; Megválaszolva: 2011. október 05., 08:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy