Hirdetés
      • Aknenormin

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor úr! Egy évvel ezelőtt kezdtem az aknenormin szedését amit októberben írtak fel és Januárig kellett szednem napi kétszer. A bőrömön hihetetlen nagy javulás mutatkozott azonban júniusra rosszabb lett a helyzet mint volt. Most megint felírták az aknenormint félévre, heti két kapszulát. Lehetséges, hogy a kúra után végleg megjavul a bőröm vagy megint inkább a visszaesés várható? Előre is köszönöm a válaszát..

        Dr. Tóth Gyöngyi válasza a pattanás témában

        Tisztelt Kérdező! Nincs sajnos információm arról, hogy milyen súlyosak voltak a bőrtünetek vagy, hogy most milyen súlyosak, mert attól is függ a gyógyszer adagolás. Az aknenormin szedésénél ha ilyen kis dózisban és rövid ideig szedi nagy valószínűséggel vissza fognak térni a panaszok. Amennyiben bőrtünetei súlyosak én azt javasolnám hogy szedje teljes dózisban, ami napi 2 kapszulát is jelenthet, fél-1 évig, így ha beszedi a testsúlyának megfelelő teljes dózist, nagy valószínűséggel nem fognak visszatérni a panaszok, de ez csak bőrgyógyász orvos rendszeres kontrollja mellett lehetséges. Ha van lehetősége személyes találkozásra a webbeteg oldalán található magánrendelőmben szívesen látom egy konzultációra.


        Dr. Tóth Gyöngyi
        Bőrgyógyász-kozmetológus Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Tóth Gyöngyi

        Kérdés: 2011. október 02., 11:35; Megválaszolva: 2011. október 05., 10:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: