• Fogamzásgaáló abbahagyása-zsíros fejbőr, hulló haj

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Ur/No! Negy evig szedtem Yasminelle fogamzasgatlo tablettat, mindenfele mellekhatas nelkul. Korulbelul harom honapja abbahagytam, mert a libidom eros csokkeneset tapasztaltam. Az utobbi egy honapban drasztikusan zsirosodik a hajam (szoke, hosszu haju,, kek szemu, szaraz boru lany vagyok). Elotte egy heten egyszer mostam, most haromnaponta legalabb mert apolatlannak tunok. Es sokkal jobban is hullik mint regebben. Mindig is voltak problemaim a fejborommel..a borgyogyasz azt mondta hogy seborream van. Mikor jobban, mikor kevesbe viszket es pirosodik a fejborom. Most ezek a tunetek is felerosodtek. Nagyon kellemetlen ez az allapot. Mit tegyek? El fognak mulni ezek a tunetek nehany honap mulva? Milyen sampont kellene hasznalnom? Koszonettel, gyorkos monika

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hajhullás témában

        Kedves Mónika! Javasolt elkezdeni a Node D.S. sampont, ez nagyon hatékony a problémái kezelésében. Ha néhány hét alatt nem segít, keressen fel újra bőrgyógyászt!


        Kérdés: 2011. szeptember 30., 23:11; Megválaszolva: 2011. október 03., 09:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon
        Készülj fel a második hullámra!