Hirdetés
      • Mi ez a betegség magyarul

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Az egyik hozzátartozómnál ezeket a betegségeket állapitották meg phlegmona crusis és ulcus et necrosis crusis. az lenne a kérdésem mit jelentenek ezek a betegségek magyarul? Mire számithatunk-esetleg elvesztheti a lábát? A probléma kb. 4 hónapja áll fenn, eddig félrekezelték a beteget. Diabetes nincs.Választ előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a lábszárfekély témában

        Kedves Kérdező! A lábszáron fekély, súlyos gyulladás és szövetelhalás van, csupán ez alapján a diagnózis alapján nem lehet prognózist mondani, anélkül, hogy vizsgálnánk a beteget, ismernénk a kórtörténetét, ezzel kapcsolatban kérdezzék meg a kezelőorvost.


        Kérdés: 2011. szeptember 27., 18:22; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 13:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: