Hirdetés
      • Beauty light

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő! Azt szeretném megkérdezni, hogy Önnek mi a véleménye a Beauty light fényterápiás gépről? Mennyire jó érdemes kipróbálni? Köszönöm a segítségét! IPL kezelés után használható e?

        Dr. Tóth Gyöngyi válasza a kozmetológia témában

        Tisztelt Kérdező! Sajnos nincs tapasztalatom a Beauty light géppel kapcsolatban, csak annyit tudok róla, ami az internetről elérhető, mivel ez nem orvosok által használt, nem orvosi végzettséghez kötött technika, így nem is szeretnék tanácsot adni. Ellenben az IPL és lézer készülékek régóta használatosak az orvostudományban és az esztétika világában, hatásosságuk már többszörösen bizonyított.


        Dr. Tóth Gyöngyi
        Bőrgyógyász-kozmetológus Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Tóth Gyöngyi

        Kérdés: 2011. szeptember 22., 15:43; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 15:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: