• IPL

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        IPL kezelést a lábamon lenne. Már voltam 3 alkalommal és azt mondta aki végzi a kezelést hogy két egymást követő alkalommal is kellene csinálni mert hogy úgy hatásosabb lenne. Hát ezen erősen elgondolkodtam mert ezzel én nem értek egyet. Igazából azt kezdem észrevenni hogy ez az illető egyáltalán nem ért hozzá. Az anyjegyemre is rávillantott amit NAGYON bánok hogy engedtem nem is tudom hová tettem akkor az eszemet. Még kérdeztem is hogy nem kellene leragasztani.... Aztán az történt hogy az anyajegyem teteje mintha leszáradt volna és leesett. Most kisebb lett nagyon remélem hogy nem lett semmi baja. Azóta voltam bőrgyógyásznál is ő is megnézte. Szóval Ön nem javasolja a két egymást követő ketelést? Az anyajegyemmel Ön szerint kellene valamit csinálnom? A bőrgyógyász nem mondta hogy valamit kellene tennem.... Köszönöm a Válaszát és türelmét!

        Dr. Tóth Gyöngyi válasza a IPL témában

        Tisztelt Kérdező! Van olyan eset pl. vékony, világos szálú szőrszálak esetén(gondolom szőrtelenítésről van szó, igaz nem írta), hogy a kezelés közben 2-3x is átmegyünk az IPL fejjel egy azon területen(ha a bőr engedi és nem pirosodik ki nagyon), de azt rögtön elvégezzük, nem 1 nappal később. Az anyajegyek kikerülése vagy lefedése kötelező. Ha látta bőrgyógyász az érintett anyajegyet és nem javasolta az eltávolítását, akkor nincs teendő, de az elkövetkező esetekben ne engedje, hogy az anyajegyeket is kezeljék.Ha nem bízik a kezelőben javasolnám, hogy keressen fel olyan helyet, ahol szakmailag kompetensebb emberek dolgoznak.


        Dr. Tóth Gyöngyi
        Bőrgyógyász-kozmetológus Itt kérdezhet

        Dr. Tóth Gyöngyi

        Kérdés: 2011. szeptember 21., 16:01; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 10:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        üdv észleltem valami kinoveseket a szamban mi lehet ez?