• Bőr

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdv! Bőröm eléggé problémás, és az orvos roaccutan gyógyszert írt fel, de azt hallottam, hogy ez vérrögöt okozhat, legalábbis növeli a kialakulásának az esélyét, ez igaz? Ha igen, hogy kerülhető el, hogy lehet kizárni az esélyét is?

        Dr. Gál Mónika válasza a pattanás témában

        Kedves Kérdező! A pattanásos bőrre alkalmazott Roaccutannak nincsen igazoltan trombózis esélyét növelő hatása. Feltehetően a fogamzásgátlók kapcsán említhették ezt a tulajdonságot, melyet szintén fel szoktak írni olykor pattanások miatt is.


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus Itt kérdezhet

        Dr. Gál Mónika

        Kérdés: 2011. szeptember 19., 16:31; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 21:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        üdv észleltem valami kinoveseket a szamban mi lehet ez?