• Ördögi kör

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Rengeteg anyajegyem van,de nem napozom,nem szolizom,mégis fél év alatt is tucattal több van. A hajam nagyon hullik,de viszont az állam szőrösödik,elég elkeserítő. A lábamon érdekes kékes valamik jöttek ki,ráadásul duzzadt a lábfejem és a bokám. Mi okozhatja ezeket? Semmi gyógyszert ,nem szedek,mert nincs betegségem ,csak ezek a furcsa tünetek. Zsófi !

        Dr. Gál Mónika válasza a szörösödés, anyajegy témában

        Kedves Kérdező! Az anyajegyek száma genetikailag meghatározott, de a napfényártalom is befolyásolja. Természetes módon szaporodhat a számuk 30-35 éves korig. Rendszeresen ellenőriztesse őket és tartsa be a fényvédelmet! A túlzott szőrösödés és a hajhullás hormonális problémára is utalhat. A duzzadásos panaszok hátterében érprobléma vagy kardiológiai probléma egyaránt állhat. Tünetei valószínűleg nem függenek össze.


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 12., 15:15; Megválaszolva: 2011. szeptember 15., 20:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés