• Hólyagos kiütések jelentek meg az arcomon

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Cím! A problémám a következő kb.két évvel ezelőtt jelentkeztek a tüneteim mégpedig az arcomon hólyagos kiütések jelentek meg borzasztó fájdalmas ill. viszkető érzéssel társulva befedve az egész arcomat! Nem volt érdemes eltávolítani, mert annál jobban begyulladt és sokkal nehezebben gyógyult volt olyan aminek kb. fél év volt a felszívódási ideje! Nos az első lépés a bőrgyógyászhoz vezetett kaptam egy krémet, semmit nem használt majd saját kérésemre csináltunk egy allergia vizsgálatot /vérből/ kiderült nem vagyok allergiás semmire! A következő utam egy belgyógyászhoz vezetett aki homeopátiás szerekkel is dolgozott, nos összeállított nekem a problémámra ill. az alkatomnak megfelelő homeopátiás "csomagot" kb. 1 évig szedtem, sajnos nem segített! Jött egy újabb bőrgyógyász akihez elmentem, teljes vérkép ill. hormonvizsgálat /vérből/ nos nem mutatott nagy eltérést ami kiderült az-az volt, hogy a csecsemőmirigy hormonom egy picit túlműködik, de ő azt mondta ez nem okozhat ilyen jellegű problémát! Tetracyclin 500 Mg írt fel a doktornő, ami valóban használt /sajnos csak fél évig/ majd újra előjött a problémám úgy voltam vele életem végéig nem szeretnék gyógyszert szedni, így a problémámmal felkerestem egy természetgyógyászt aki egy méregtelenítő kúrával kezdett "kezelni" majd mikor nem múltak a tüneteim akkor akupunktúrával kezelt, sajnos ennek se volt semmi eredménye! Most ott tartok, hogy sehol a svédcsepp jónak bizonyult a külső kezelést figyelembe véve /borogatás/ bár belsőleg is használom! Ami még fontos lehet a menstruációm 20-28 naponként jön meg tehát eléggé változó ingadozó minden tekintetben! Várom mielőbbi válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a hólyagos kiütés témában

        Arcon lévő hólyagos kiütést okozhat napfény, gyógyszer és napfény együttesen ún. photoallergiás vagy phototoxikus reakció eredményeként, autoimmun betegség, eyges vírusok által kiváltott allergiás rekció, ill. ritka ún. porphyria betegség. Kivizsgálás céljából a Bőrklinikákat ajánlom.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 30., 20:03; Megválaszolva: 2011. szeptember 04., 14:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés