• Pöttyök a himvesszőn és a száj felső részén

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorno Kerdesm az lenne hogy van-e ok az aggodalomra ,ugyanis feher igen apro pottyok vannak a szaj (ajak)felso reszen,es szinte ugyan ilyen pottyok a himvesszon kozvetlen a bor alatt.ha megfeszitem a bort akkor jobban latszanak es eleg sok van.nem viszked ,nem duzzadnak meg ,nem csinalnak semmit csak ott vannak mar egy jo idelye.a szamon korulbelul 2-3 eve ,amirol azt gondoltam hogy normalis mivel nem nagyobbodnak es nem zavarnak szinte lathatatlanok,de a peniszen ugy kb fel eve megjelentek es azt hiszem hogy gyarapodnak.szeretnem tudni hogy forduljak-e borgyogyaszhoz vagy nem es ha lehet akkor mivel tudom kezelni. Koszonom szepen turelmet es valaszat!! Z

        Dr. Bodnár Edina válasza a fehér pöttyök a péniszen és a szájon témában

        Mirigyektágulatok okozzák a problémát az ajkon és a nemi szerven is. Normális jelenségek, kezelést nem igényel.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 24., 22:33; Megválaszolva: 2011. augusztus 27., 00:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés