Egyszerű futószemölcs vagy valami komolyabb?

Egy apró fehér pöttyöt vettem észre a nemi szervemen, nem igazán foglalkoztam vele, le kapartam ez után még 5 jelent meg a bőr felszínén és azóta még 2 a tenyeremen, azok viszont bőr alatt amik már viszketnek is.Bőr keményedésnek látszanak. Mennyi lesz még? ez vírus? mit tehetek ellene? mi a leggyorsabb és leghatásosabb módszer? Előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza a szemölcs témában

Valószínű, hogy HPV vírusfertőzés okozza a tüneteket. A nemi szervre használjon Wartec ecsetelőt, a kézre Duofilm ecsetelőt.

Kérdés: 2011. augusztus 20., 13:12; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 19:19
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?