Hajfestés

Kedves Doktornő! Április 13-án hajtófestést végeztem, természetesen előtte elvégeztem a szokásos tesztet. Viszont ami 18án éjszaka arra ébredtem, hogy nincs szemem és ragacsos váladék folyt a fejemből.19-én bőrgyógyasztra vittek 1-hétig injekcióztak. A látásom az vissza jött, de mégis kórházba kerültem.Szteroid injekcióval kezeltek és gyógyszerekkel.Ugyanis a fejbőröm az eltünt a hajam az maradt csak az eredeti szin az elváltozot.Elvégezték az a 72-órás tesztet ami csak PPD-t mutatot ki.Sosem voltam alergiás semmire. A baj, hogy még mindig foltos vagyok és változatlanul jönnek apróbb gennyes kiütések rajtam amik maguktól szét nyilnak és hegesek maradnak.Viszont egy ideje már nagyitót használok itthon olvasáshoz és iráshoz, plusz egyre sűrűbben van fejfájásom, szédülésem. Az orvosok szerint ez gyógyithatatlan.Igaz ez? Előre is köszönöm válaszát. Mária

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tóth Gyöngyi válasza hajfestés témában

Kedves Kérdező!

Az allergia az élet folyamán bármikor kialakulhat. Amennyiben PPD allergia alakult ki, egy életen át meg is marad, ezért folyamatosan figyelni kell arra, hogy ilyen tartalmú (leggyakrabban hajfesték, kozmetikai szerek pl.szempillafesték) készítményeket ne használjon, mert ismét allergiás reakció alakul ki. A szédülés, fejfájás és olvasáshoz nagyító használata nem függhet össze a bőrtünetekkel, javaslom szemész szakorvos felkeresését.

Kérdés: 2011. augusztus 18., 18:57; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 13:52
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Melanóma eltávolítás után milyen...
Mi ez a lilás duzzanat sérülés...
Fehér foltok a péniszen
Lipóma eltávolítás
Bőrkiütések gyermeken