• Diabéteszes lennék?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot Doktornő/úr ! Ma fedeztem fel egy viszonylag halvány egy hüvelykujjvég nagyságú feketés-lilás foltot a talpamon. Lépésnél néha beszúr és fáj, ráállni tudok. Nem tudom mi lehet a probléma. Utánaolvastam hasonlóknak, és cukorbetegségre gyanakszom, mert a szüleimnek és a legtöbb nagyszülőmnek is magas a vérnyomása, dédmamám ugyancsak diabéteszes volt, és elég rosszul látok, ami csak nálam mutatkozott eddig a családban, az nem lehet örökletes. Viszont ez kialakulhat már ilyen fiatalon, alig 19 évesen is ? Előre is köszönöm a segítséget !

        Dr. Csuth Ágnes válasza a bőrelváltozás témában

        Kedves Kérdező! A tünet nem specifikus cukorbetegségre, oka lehet sérülés, bevérzés, anyajegy, stb., mutassa meg a háziorvosnak.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 09., 15:38; Megválaszolva: 2011. augusztus 10., 12:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés