• Viszketés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Immár közel két éve szenvedek a szeméremszőrzetemen a hímvessző tövében és a végbélnyílás környéki viszketéssel, amely főként lefekvés után és éjszaka jelentkezik elég intenzíven és olyan érzésem van, mintha ezen területeken mászkálna is valami, de semmit nem látok még nagyítóval sem. Már próbálkoztam különféle tetű írtókkal, rühesség elleni szerekkel, de egyik sem hozott gyógyulást, csupán a fürdés utáni alkoholos fertőtlenítés hoz némi enyhülést. Kérek szépen tanácsot, hogy mivel próbálkozhatnék.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a viszketés témában

        Kedves Uram! A jelenlegi szerek oly mértékben irritálják a bőrét, hogy már csupán ezek használata is okozhatja a panaszokat. Érdemes ezeket elhagyni, Bepanthent elkezdeni. Ha ez sem hoz enyhülést, széklettenyésztés javasolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 09., 11:54; Megválaszolva: 2011. augusztus 10., 11:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy