• sotret

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Kérdésem csak annyi lenne hogy mi szükséges ahhoz hogy a kúra befejezése után ne legyen visszaesés?Elég sok mindent utána olvastam valahol azt irják hogy csak annyi a lényeg hogy meglegyen az összdózis és mindegy milyen adagolásban, ki hogy bírja a mellékhatásokat valaki pedig azt hogy muszáj nagy adagban szedni.Tényleg olyan hatásos akkor is ha valaki nem nagyon bírja a mellékhatásokat és ezért kis adagban akár 1,5-2 évig is szedi évig is szedi?A választ előre is köszönöm

        Dr. Gál Mónika válasza a Pattanás témában

        Kedves Kérdező! A tartós hatás kulcsa valóban az, hogy beszedje a testtömege alapján kiszámolt összdózist. A végleges hatás nem függ attól, hogy mennyi idő alatt szedi be, de az ideális az volna, ha ez nem tartana tovább 1 évnél. Természetesen egyénileg változó, hogy a kúra befejeztével teljes gyógyulás következik be vagy a tünetek minimális visszatérése alakul ki.


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 05., 16:58; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 10:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés