• Hogyan használjam?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Nő/Úr! Egész a nyakamtól a combomig kiütéses vagyok, foltok vannak rajtam, ami viszket is. A bőrgyógyász azt mondta egy herpeszvírus okozza, nem szabad víznek érni és majd magától elmúlik. Adott rá egy mosdókenőcsöt "Unguentum hydrophilicium nonionicum" amit elvileg vízben kell feloldani és azzal mosakodni. A betegtájékoztatóban csak az van, hogy az érintett bőrfelületen kell alkalmazni, és a doktornő azt mondta nem szabad fürödnöm csak 3 naponta egy gyors zuhany, amíg el nem múlik. A kérdésem, hogy még is akkor hogyan alkalmazzam a kenőcsöt?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hidrofil kenőcs témában

        Kedves Kérdező! Meg kell próbálni kevés vízzel kicsit felhabosítani, bár nem habzik túl jól, de így folyékonyabb lesz.Vékonyan kenje fel, mintha tusfürdőt használna, és langyos zuhannyal mossa le.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 05., 13:49; Megválaszolva: 2011. augusztus 06., 15:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés