• Fejbőrfájdalom és a hajhullás oka

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Nő! Szeretném a segítségét és a véleményét kérni. Egy éve , egyik napról a másikra /szó szerint/ szinte elviselhetetlen fejbőrfájdalmam lett és a hajam 80 %-a kihullott.A biopsia DLS-re vagy gyulladásra utaló eltérést nem muta- tott.Nőgyógyász, endokrinológus, neuroló- gus nem talált eltérést.A fájdalom kicsit sem enyhült és hamarosan parókát kell hordanom. Nem tudom milyen vizsgála- tot kellene csináltatnom még. Köszönöm a segítségt!.

        WEBBeteg szakértő válasza a hajhullás témában

        Kedves Kérdező! Amennyiben még bőrgyógyászaton nem járt, javaslom keresse fel valamelyiket. Ilyen esetekben gyakran bőrbiopsziát végzünk, melyből szövettani vizsgálattal van esély a betegség eredetének tisztázására.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 01., 19:57; Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 10:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: