• Pattanás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Úr/Nő ! Mostanában elég sok pattanásom van az arcomon meg, néha testemen össze-vissza (karomon, lábamon)!Furcsállom a dolgot mert soha nem voltam pattanásos, max 13 éves kormban, és azóta se!Arra gondoltam hogy most februárban hagytam abba a fogamzásgátló szedését (amit 7 évig szedtem), mert a férjemmel babát szeretnénk, és hogy talán most ürül ki a gyógyszer a szervezetemből!Vagy ez hülyeség?Ja és ez a dolog kb 2-3 hónapja tart! Másra nemnagyon tudok gondolni, mert az étkezésemen sem változtattam semmit! Köszönettel

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pattanás témában

        KEdves Kérdező! A gyógyszer már kiürült a szervezetéből, de a hiánya okozhat pattanásokat, érdemes elkezdenie antibiotikumos ecsetelőt, benzoyl-peroxidos arclemosót, éjszakára szárító pasztát, ez a kezelés első lépcsője. Ha az első lépcsőben alkalmazott szerek nem elég hatékonyak, akkor írjon vissza.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 01., 18:43; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 11:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés