• Körömprobléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Azzal a kéréssel fordulok önhöz, hogy mit kell tennem .Olyan munkát végeztem ahol mindig elázott a lábam és a nagylábam ujjamon a köröm fájt, vágtam le belöle és viz jött ki alóla , ugy levágtam ,h.teljesen belátok a körmöm alá, meg fáj is. Ezt most le kell szedetni vagy helyrejön. Köszönöm előre is válaszát!

        Dr. Gál Mónika válasza a körömbetegség témában

        Kedves Kérdező! A köröm körömágytól való előemelkedését több kórkép is előidézheti. Állhat a hátterében gombás fertőzés, de egyéb gyulladás is. Mindenképpen mutassa meg bőrgyógyásznak! Addig se használjon kenőcsöket erre a területre! Hintőporok vagy oldatok használata megengedett csak, mivel egy nedves elhalásos folyamat indulhat el ellenkező esetben!


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 27., 09:14; Megválaszolva: 2011. július 28., 12:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Nő/Úr. Olyan problémával fordulnék Önhöz,ami pár hónapja már eléggé megkeseríti a mindennapjaim. Az gyűrűs ujjamon keletkezett egy kis piros folt. A folton apró sárgás hólyagok keletkeztek amik idővel kifakadtak és...
        Tisztelt Doktornő, Az alábbi problémával kapcsolatban szeretném a véleményét kérni, sajnos több gyógyszert és módszert is kipróbáltam az elmúlt évek során, de teljesen eredménytelenül. A bőrömön a mellékelt fotókon is látható...

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés