Leégett bőr.

Tisztelt doktornő/úr! Aggódjak a melanóma miatt? Nagyon leégett a karom és a nyakam tegnap, azért félek mert fehérbörű vagyok nem igazán szoktam napozni nem is szeretek.Életembe ez második alkalom, hogy leégtem de szerencsére anyajegyem nincs sok és ha van is aprók.De most biztosan figyelni fogom őket.:)

Dr. Veress Dóra válasza leégés témában

Kedves Kérdező!

Valószínűleg nem lett komolyabb baja a mostani leégéstől, de ha fehér bőrű, világos szemű, akkor kerülje a továbbiakban ezeket az alkalmakat. Kenje magát rendszeresen magas faktorszámú naptejjel még ha csak az utcára megy akkor is, illetve viseljen olyan ruházatot, ami takarja a bőrét. Figyeljen oda arra, hogy a már meglévő anyajegyeinek a színe, alakja, felszíne nem változik-e meg, illetve nem jelentkeznek-e újabbak.

Kérdés: 2011. július 25., 12:03; Megválaszolva: 2011. július 25., 21:56
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Genitális herpesz esetén ez...
Kisgyerek halanték pukli
Csomó az arcbőrben
Patológiai lelet értelmezése
Fotodinámiás terápia