• Nem tudom hogy szabad e

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kedves dr nö azt szeretnem tudni hogy a EUCERIN DERMOPURIFYER MÉLYÁPOLÓ KRÉM-GÉL es a sensibio AR-t lehet e együttesen piros foltokra hasznalni ugyanis önmagaban hasznaltam a sensibio AR-t es kijöttek a pattanasok rajtam elöre is köszönöm valaszat üdvözlettel

        Dr. Gál Mónika válasza a krém, piros folt témában

        Kedves Kérdező! Amennyiben egy készítmény önmagában is bőrreakciót vált ki, a további "kísérletezés", kombinálása más szerekkel nem javasolt. Ha a pattanások az adott krémnek tulajdoníthatóak, nem javasolt a további használata.


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 22., 10:41; Megválaszolva: 2011. július 25., 16:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés