• Mitesszer

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/ úr! Egy kicsit mitesszeres és kisebb mértékben (tehát szinte észresemvehetően) akne-foltos néhol az arcbőröm. Most nyár előtt elfelejtettem elmenni kozmetikushoz és csak augustus végén érek majd rá, viszont nyáron mindig leszoktak barnulni nagyon is. A kérdésem az lenne hogy lebarnult bőrrel is a kozmetikus kitudja nyomni a mitesszereket és a kisebb pattanásokat úgy hogy nem marad meg a helye? vagyis a lebarnulás után közvetlenül elmehetek nyugodtan a kozmetikushoz? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Veress Dóra válasza a pattanás, napozás témában

        Kedves Kérdező! Nyugodtan barnuljon, a kozmetikus megtalálja barna bőron is a mitesszereket és el is tudja távolítani őket nyom nélkül. Egyre kell csak vigyáznia, ha használ akne elleni készítményeket, akkor esetleg az érzékennyé teszi a bőrét a napfényre.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 19., 23:26; Megválaszolva: 2011. július 20., 01:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés