• Sebészet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Először a hüvelykujjam kezdett fájni, majd sötétebb, lilás foltocskák jelentek meg voltam orvosnál igazából nem csinált vele semmit viszont mostanra nagyon fáj és a mutatóujjam is fáj és kezdenek rajta sötétetebb, lilás foltok lenni. Mi lehet ez, ha a körmömet megnyomom fáj. köszönöm

        Dr. Gál Mónika válasza a bőrelváltozás témában

        Kedves Kérdező! Tünetei fertőzésre utalnak. Ha esetleg sérülés érte az ujjának bőrét vagy körömágyát, baktérium kerülhetett be a bőr alatti szövetekbe. Bőrgyógyászati, nem sebészeti, vizsgálatot javasolnék első körben. Amennyiben hőemelkedése, láza is van, sürgősségi ellátása szükséges.


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 19., 12:18; Megválaszolva: 2011. július 20., 19:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés