• A hámosító kenőcsök hatnak kb 2 hónappal ezelőtt keletkezett hegen?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egy anyajegyet távolítattam el a szemöldököm felett, amit kivágással végeztek és összevarrtak. Ennek már 2hónapja de a heg még pirosas és látszik.eleinte reméltem h elhalványodik kentem is körömvirág kenőcssel.Ha patikában veszek Rá vmi hámosítót az még segíthet?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hegkezelés témában

        Kedves Kérdező! Még nem késő hegkezelést alkalmazni, érdemes pl. Cicaplastot vagy Dermatixet használnia, plusz fényvédelem javasolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 13., 16:33; Megválaszolva: 2011. július 14., 13:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés