• Hidrofil nonion

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr Csuth Ágnes! Köszönöm szépen a választ.Sensibio termékek közül melyiket ajánlaná Doktornő?a bioderma sensibio ar-t?Régebben physiogélt használtam de már azt sem bírja az arcom kipirosodik tőle,szinte ég.Körülbelül 1 éve alakult ki ez a problémám, nem tudom mitől lehet.Ráadásul mostanában hámlik is,viszket nagyon nagyon érzékeny,szinte mintaha leégtem volna a napon..Fáj, húzódik viszket, minden külső tényezőre kipirul..A hidrofil noniion erős hatásu hidratáló krém?Csak mert furcsa nekem hogy alapból csak mosakodáshoz lehetne használni és most a physiogél helyett is csak ezt bírja el az arcom..A választ előre is köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a érzékeny bőr témában

        Kedves Hölgyem! A Sensibio AR krémet javaslom, illetve a hidrofil kenőcs mehet arcmosásra is, krémezéshez is. Erősen hidratál, de zsíros is, viszont nincs benne adalék, ezért érzékeny bőrűeknél jól beválik. Felváltva is használhatja a Sensibio krémet és a patikai krémet, sőt, akár a Sensibio arclemosót vagy arctisztító tejet is kipróbálhatja, és ezt is váltogathatja a patikaival. Nagyon jók a tapasztalatok ezzel a termékcsaláddal, és ez nem a reklám helye.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 12., 11:51; Megválaszolva: 2011. július 12., 13:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés