• Apró piros kiütések a makkon

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot Dr.Nő.Van egy nagyon kényes kérdésem az ön számára. A barátomnak vannak ezek a kiütések,és amikor megláttam,nagyon megijedtem.A tegnap vettem észre először mikor szeretkezni akartunk. Természetesen a tegnapelőtt szeretkeztünk és akkor nem vettem észre,mivel éjjel volt. Olyan apró kis fehéres pirosas pöttyök vannak a makkon. Olyan mintha kis pattanások lennének ott. Én azóta nem merek vele szeretkezni,ami igazán érthető,de ő egyre csak közeledik. Kértem,h menjen szakorvoshoz de úgy érzem,h szégyelli és csak azért mondom,h ne keljen vele lennem. Kérem Dr.Nő segitsen,hogy érjem el,h elmenjen vizsgálatra? Nekem ez az egész nagyon kényelmetlen és kellemetlen!Mik a tünetek és fertőző-e? Nem szeretnék megfertőződni,nagyon kinos volna!!!!! Szeretnék többet megtudni erről a nemi betegségről!Mit tanácsol és lehet-e segiteni???Magyarázza el,köszönöm szives figyelmét és megértését! Egy kétségbe esett 41 éves Nő. Diszkréciot kérek és csak e-mailben kérek választ!!!!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a bőrbetegség témában

        Kedves Kérdező! Sajnos pontos választ azért nem tudok adni, mert számos betegség jelentkezik kis piros pöttyök képében, akár ártalmatlan irritációs vagy allergiás betegségek, de akár gombás, bakteriális fertőzések is, amik pedig önt is megfertőzhetik. De! Nagyon sok férfi küzd hasonló tünetekkel, semmi szégyellnivaló nincs benne, el kell menni orvoshoz. Esetleg, ha semmi hajlandóság nincs a párjában, akkor próbálja meg a Lomexint, de amíg tünetes, nemi életet ne éljenek. A választ emailben nem tudom küldeni, mert anonim a rendszer, de úgy teszem fel az oldalra, hogy csak ön fogja tudni elolvasni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 10., 15:37; Megválaszolva: 2011. július 11., 18:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés