• Szoláriumban kaphattam el bőrfertőzést?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Udv! 2-3 jarok szolariumba heti egyszer, es 1 honapja, hogy eszre vedtem a hatamon 1tojasnyi feher folt jelent meg es nem barnul le. Kennegetem borgombara valo kenocsel es nem mult el. Mit tegyek, lehetseges hogy a szolarium valtotta ki?

        WEBBeteg szakértő válasza a gombás fertőzés témában

        Lehet, hogy Pytiriosporum fertőzés, ami gyakran elkapható a szoláriumban. Használjon rá Lamisil Derm gélt, és a hajra ketokonazol tartalmú sampont, aminek a habját a testre is kenje fel, és hagyja pár percig hatni. Ha nem javul, keressen fel bőrgyógyászt!


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 23., 15:36; Megválaszolva: 2011. június 24., 23:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy