• Fejbőr

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jo napot. A kovetkezo promlemaval szeretnem az on segitseget kerni. A fejemen jo par eve mar megjelentek kisebb nagyobb zsircsomohoz hasinlito gocok. Van hogy idolegesen visszahuzodnak,majd ujra begyulladnak. Magatol neha elmulik...de kis idore ujabb jelenik meg. Az elso kb 5 eve jelent meg, azt kivagattam,majd jott masik ketto. Azt is kivagtak de sajnos nem mult el. Ezek mikor kifakadnak olyan allagu folyadk van mint egy pattanasban. Elore is koszonom a segitseget. Tisztelettel

        Dr. Csuth Ágnes válasza a atheroma témában

        Kedves Kérdező! Lehetséges, hogy atheromái vannak. A kivágott elváltozásokból volt szövettani vizsgálat? Amennyiben atheromákról van szó, sajnos ez sokszor alkati kérdés, megelőzni nem lehet, megoldás sebészeti.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 19., 23:11; Megválaszolva: 2011. június 21., 13:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés