• Gyógyítható?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        30 éve küszköoök a lábamon lévő körömgombával. Szedte m már gyógyszert rá /Orungál/ javult is de rossz lett a májfunkció így le kellett vele állni. A kenőcsök semmit nem érnek, mit tegyek igen csúnya állapotban van és jó lenne meggyógyítani! Várom a választ, köszönettel: Kati

        Dr. Csuth Ágnes válasza a körömgomba témában

        Kedves Kati! Meg lehet próbálkozni esetleg más típusú szájon át szedhető gombaellenes szerrel. Ha ez sem lesz hatékony, vagy a szervezete nem tolerálja, akkor sebészeti megoldás jön szóba.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 18., 13:36; Megválaszolva: 2011. június 20., 17:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés