• Pontosítok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Pontosítanám előzőleg feltett kérdésemet. Az érintett területen a krém hatására következett be változás, de a fertőzés még láthatólag jelen van. Ennek tükrében azt szeretném kérdezni hogy előfordulhat-e hogy a teljes gyógyuláshoz szükséges lehet-e az egész tubus krém felhasználása? Vagy esetleg önmagában probléma hogy ennyi idő alatt nem múlt el az egész betegség?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a bőrbetegség témában

        Kedves Kérdező! Ha jól emlékszem, ön kérdezett a gombás fertőzéssel kapcsolatban, de az előzményeket visszakeresni nem tudom. Igen, előfordulhat, ha egyszeri alkalommal olyan mennyiséget használ fel, hogy a krém elfogy a kezelés alatt, nem derül ki, hogy mennyire vastagon vagy vékonyan viszi fel az érintett területre. Ha viszont 7-10 nap alatt nem javulnak a tünetek jelentősen, szükséges a kontroll.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 07., 20:17; Megválaszolva: 2011. június 08., 11:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés