• Szemölcs

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt doktor úr Nő Azzal a kérdéssel fordulok önhöz hogy vannak szemölcsök a kezemen és scholl szemölcs tapaszt írt fel az orvos és azt mondta 7 napig cseréljem és a hetedik nap mikor vissza kell mennem akkor ő veszi le! De azt nem közölte hogy mikor vissza megyek mit fog vele csinálni! A házi orvos azt mondta hogy jegilni fogják erre ezt a tapaszt kaptam ! Mi lesz a kezemmel? mit csinál vele a bőrgyógyász 7 nap múlva? azt sem mondta hogy dolgozhatok e vele. vagy esetleg vizbe nyulhatok e kesztybe dolgozhatok a kertbe? ilyenkor mi a teendő igaz rendelés végén fogadott és nem sok infoval látott el! remélem a kérdéseimre itt több válasz kapok! köszönöm !

        Dr. Bodnár Edina válasza a szemölcs témában

        A szaliciles tapaszok megpuhítják a szemölcsöket. és a bőrgyógyász megpróbálja majd kifordítani, amikor visszamegy hozzá. Nyugodtan dolgozzon, de a kerti munkát nem javaslom, mert elfertőződhet a szemölcs.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 03., 14:25; Megválaszolva: 2011. június 08., 11:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: