• Haj revalid

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!holnap megyek vérvételre hogy vérgre kiderüljön mi áll a hajhullásom hátterében.Irta hogy nagyon kicsi az esély hogy a diane35öl hullik a hajam.de én már 2 hete szedem a revalidotés a betegtájékoztatójára az van irva hogy hormonális hajhullás esetében nem lehet szedni.ha mégis köze lenne a dianenak a hajhullásomhoz és szedem mellette a revalidot nem lehet belőle baj?Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a hajhullás témában

        Kedves Revalid és Diane szedő kérdező!

         Ezen kérdéseit fel kellene tennie annak a kezelőorvosnak, aki javasolta ezeket a szereket. Én magam enyhébb hormonkészítményeket adok a betegeimnek pattanásosságban- és akkor is csak abban az esetben, ha az intenzív helyi szerek kombinációi nem segítenek.  Sajnos én ismételten csak annyit tudok javasolni, hogy az okát kell a hajhullásnak megkeresni és kezelni. A Revalid nem ad oki kezelést semmiképpen, csak segíti a regenerálódását a hajhagymáknak és a hajszálaknak.

        Üdvözlettel:  Dr. Gál Mónika bőrgyógyász-allergológus

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-07-02 09:23:48; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 10:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés