• Aloe Vera

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv! Már érdeklődtem több kérdés keretei között is az Aloe növényről,az előző üzenetemben tetszett írni hogy fejtsem ki konkrétabban a problémámat,én ugy gondolom elég konkrétan kifejtettem,mivel rengeteg cikk terjeng az interneten az aloe gyógyító hatásával kapcsolatban ezért is lepődtem meg hogy ön nem írt pozitivumot a növényről..én a piros pöttyökre pattanásra használom,igazából semmi másra,annyi mindent kirpóbáltam én már sok gyógymod létezik de normális terméket illetve anyagot senki nem tudott ajánlani ami pattanásra hegekre,stb-re tényleg hatásos lenne...A tonikok csak egy bizonyos ideig jok utanna azok sem,A dalacint használtam egy időben de az meg nagyon káros,olyan szert keresek ami jot tesz a bőrnek és eltudok érni gyors pozitiv reakciot!várom válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a aloe vera témában

        Tisztelt Kérdező! Korábbi levelemben részletesen kifejtettem az aloe gyógyhatásával kapcsolatos kutatási tapasztalatokat, jótékony hatásairól is írtam, olvassa el alaposan még egyszer, és megtalálja a sorok között.A legelső levelét nem én válaszoltam meg. Pattanás és seb, heg között nagyon nagy különbségek lehetnek, önmagában ez a diagnózis nem elég informatív, ezért kértem, hogy írjon részleteket. A kis apró gyulladt pattanásokra látványos javulás véleményem szerint önmagában az aloétól nem várható, csak kiegészítő kezelésként javasolt, pl. arckrém formájában hidratálásra, használjon mellé benzoil peroxidos arclemosót, éjszakára szárító rázókeveréket javaslok, de csak pöttyökben, a gyulladt területek ecsetelése Zineryttel javasolt, de csak néhány hétig, mert hozzászokás alakulhat ki. A hegekre Cicaplast javasolt, nappalra faggyútermelődést csökkentő krém javasolt, pl. Sebium AKN. Ha ezek mellett nem javul bőre, góckutatás és hormonszint-mérés történjen.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 30., 10:30; Megválaszolva: 2011. május 30., 10:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés