• Bőrelváltozás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztlet Doktor Úr/Nő! Az édesapámnál jelentkeztek a következő tünetek: az ágyéki részen száraz foltok a bőrön, ami meleg víz hatására fájdalmas, de ami aggaszt, az az erős zsibbadásérzés, szinte érzéketlenné válik a terület. Szinte fel sem tudott állni. Az Édesapám lábán és arcán is megjelentek a foltok. Idegrángás szerű bőr mozgás is jelentkezik az adott területen.Bőr gombára gyanakodtam, de a zsibbadás és a bőr rángás is ennek lehet a tünete? Kérem írja le véleményét! Köszönettel: Judit

        Dr. Bodnár Edina válasza a bőrelváltozás témában

        Bőrbetegségekhez nem szokott bőrrángás társulni, ezért forduljanak ideggyógyászhoz.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 27., 09:29; Megválaszolva: 2011. május 29., 20:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: