• Duzzadt hólyag a lábfejen

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! Lassan egy évvel ezelőtt biciklizés közben valami tüske felsértette a lábfejemet, szinte alig vettem észre, csak azt volt meglepő, hogy sokáig nagyon vérzett, úgy tűnik, egy eret ért. Azóta sem gyógyult be, hónapokig egy kemény, érzékeny duzzanat maradt, aztán inkább egy vízhólyagra kezdett hasonlítani. Sajnos időnként piszkálom, kapargatom, tépdesem rajta a bőrt. Gondoltam, hogy megmutatom orvosnak, de nem tudom, milyen orvoshoz forduljak vele. Tisztelettel: Lázár Ágota

        Dr. Csuth Ágnes válasza a bőrelváltozás témában

        Kedves Kérdező! Elképzelhető, hogy egy gyulladásos granuloma, vagy szervülő vérömleny, de pontosat mondani vizsgálat után lehetne, keressen fel bőrgyógyászt!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 21., 21:46; Megválaszolva: 2011. május 23., 18:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés