Körömgyulladás

Tisztelt Doktornő! Úr! Van egy 11 éves kisfiú unokám, akinek a nagylábujja begyulladt. Kapott Augmentint és antibiotikumos krémet, most kezd neki gyógyulni, már nem gennyes, csak sebes, de sajnos az iskolatársai sokszor rátaposnak a lábára és újból felszakad a seb. Állítólag van olyan ecsetelő, ami a sebgyógyulást gyorsítja és a körömre nőtt seb leesik. Kérem szíves segítségüket és tanácsukat, melyet előre is tisztelettel megköszönök.

Dr. Bodnár Edina válasza sebgyógyulás témában

Használjon Betadine oldatot, ha nincs a gyermeknek jód érzékenysége.

Kérdés: 2011. május 19., 11:44; Megválaszolva: 2011. május 23., 21:57
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Nem gyógyulnak rendesen a...
Kedves Doktornő! A sebeim gyógyulásával lenne problémám.....sokkal lassabban gyógyul minden horzsolásom, apróbb sebeim, mint bárkinek a...
Vágás
Sajnos nemrég csináltam egy nagyon nagy butaságot... Belevéstem egy szót a kezembe.. Nem vérzett, csak gennyes lett. Viszont körömvirág kenőccsel...
Furcsa sebgyógyulás
Először tavalyelőtt nyáron tapasztaltam, hogy egy seb nagyon lassan gyógyult be a lábamon levő mellékelt képen látható, így is sötét...
Seb, bőrirritáció
Egy szakértő segítségét szeretném kérni! Rendszeresen borotválom magam intim helyeken, elől is, illetve hátul is... A legutóbbi borotválkozás...
Sebgyógyulás
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Most találtam rá erre az oldalra és előre is elnézést, hogy kérdésekkel bombázok mindenkit (ma már kettőt írtam. A...