• bőrnyugtató termék

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Szakértő! Köszönöm a választ! Esetleg van javaslata a bőrnyugtató termékre vagy a borotvára? Borotválkozás után erre való balzsamot szoktam használni, vagy valami különös ismertetőjel, amire figyelni kellene vásárlásnál? Valamint egy egyszerű elektromos borotva megteszi, esetleg itt van valami, amire figyelni kellene? Köszönettel: János _____________________________ T. Szakértő! (gondolom) bőrgyógyászati problémával fordulok Önhöz. Ha nem borotválkozom 4-5 napig a bajusztájékon, főleg a jobb oldalon piros pattanás szerű képződmények jelennek meg. Ezeket borotválkozás közben fel is sértem, így ott megvágom magam. Mitől lehetnek borotválkozás előtt ezek a bajusztájékon és mit lehetne tenni ennek elkerülésére? Már megmutattam bőrgyógyásznak, aki azt javasolta, hogy váltsak borotvát. Ez, mondanom sem kell, nem vált be. Köszönettel: János 2011-05-17 15:53 Kedves János! Irritáció vagy szőrtüszőgyulladás okozza a problémáját, javasolt a borotva alapos fertőtlenítése, esetleg géppel is meg lehet próbálkozni, nem a késes borotvával, lehet, hogy ez segít, borotválkozás előtt alaposan puhuljon fel a bőr, javasolt emiatt borotválkozás előtt melegvizes arcmosás. Borotválkozás után bőrnyugtató terméket használjon.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szőrtüsző-gyulladás témában

        Kedves János! A Nivea sensitive termékcsaládot javaslom, borotvából gyakorlatilag mindegyik korszerű termék jó lesz.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 19., 09:51; Megválaszolva: 2011. május 20., 12:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés