• Talán autoimmun betegség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel Doktornő/ Doktor úr! 22 éves vagyok és már körülbelül egy hónapja van az arcomon egy nagy folt. Nagyon csúnya volt piros bár volt amikor szinte már lilás színe volt. Körülötte pedig megvolt dagadva. Elküldtek bőrgyógyászhoz adott antibiotikumot . Később halványodott de nem tűnt el. A napokban ismét erősödött a színe és újra elmentem az orvoshoz. Akkor említette, hogy lehet autoimmun betegség és vettek vért. Bár nem nagyon tudom, hogy ez mit takarhat. Van még valami ami nagyon aggasztó. vérvételen mindig nagyon magas az Ast értékem.Legutóbb 1050 volt.Nem tudom, hogy van- e közötte összefüggés. Ön szerint mitől lehet ez?Nagyon szépen köszönöm a választ.

        Dr. Gál Mónika válasza a bőrpír témában

        Kedves Kérdező! A valóban igen magas AST érték a szervezeten belüli bakteriális gócra utal Ez leggyakrabban fül-orr- gégészeti eredetű szokott lenni az ön életkorában. A folt hátterében számtalan tényező állhat. Kép nélkül nem tudok nyilatkozni. Immuneredet mellett fertőzéses vagy allergiás háttér sem zárható ki.


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 18., 21:13; Megválaszolva: 2011. május 26., 10:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés