Bőrgomba

kisfiamnak visszatérő gombája van, a lágyék hajlatban. probáltuk már a canestent, bekevert krémet, lomexint ez egyáltalán nem segitet. kérem doktornő irja meg milyen kezelést, krémet alkalmazzak a gomba végleges meg szüntetésére.köszönettel!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Gál Mónika válasza bőrgomba témában

Kedves Kérdező!

A visszatérő gombásdás ebben az életkorban csak akkor fordul elő, ha a gyermek túlsúlyos, cukorbeteg vagy veleszületetten hajlamos a bőrfertőzésekre. Nem elég a gombát helyileg kezelni, az okát kell megszüntetni vagy lehetőség szerint kezelni.

Dr. Gál Mónika
Dr. Gál Mónika bőrgyógyász-allergológus
Kérdés: 2011. május 13., 10:54; Megválaszolva: 2011. május 16., 20:34
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Rózsa hámlás
Kiütések a végtagjaimon
Vissza-visszatérő kiütés
Grover-kór
Viszkető iütések