• Apró pöttyök az egész testemen

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Kezdetben 1-2 apró pötty jött ki a lábszáramon, ami nagyon viszketett, majd egy nagyobb összefüggő folttá alakult. Pár napja pedig az egész testfelületemen apró kiütések jöttek ki, amik nagyon viszketnek. Bejelentkeztem bőrgyógyászatra, de július 13-nál hamarabb nem tudnak megvizsgálni... A fülemen a bőr teljesen meg van pörkösödve, hólyagosodva, és nagyon viszket, továbbá van egy nagy seb a bal lábszáramon. Mellékelek ezekről képeket. Ön szerint mi lehet a bajom? http://kepfeltoltes.hu/110508/webbeteg2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/110508/webbeteg3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/110508/webbeteg_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/110508/webbeteg4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/110508/webbeteg5_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a ekcéma témában

        Kedves Kérdező! Tünetei generalizált, azaz testszerte jelentkező kontakt ekcémának felelhetnek meg. Ezt számtalan tényező kiválthatta. Viszont a lábszáron látható pörkös tünet bakteriális felülfertőződésre utal. Sürgősségi ellátásra van szüksége, mivel ez a probléma gyorsan elterjedhet és másokra nézve is erőteljesen fertőző lehet. Minden bőrgyógyászati centrumban van sürgősségi bőrgyógyászati ellátás. Háziorvosa sürgősségi beutalójával időponton kívüli vizsgálatra jelentkezzen minél hamarabb!


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 08., 14:56; Megválaszolva: 2011. május 10., 11:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés