Verrumal - szemölcs

Tisztelt Doktornő / Doktor Úr! Az egyik kézujjamon lévő 1-1, 5cm átmérőjű és jól kiemelkedő szemölcsöt a receptre kapható verrumal oldat elég gyorsan megszüntette (8-9 nap), de maradt utána egy kis piros, enyhén gyulladt rész, és erre kenve nagyon csíp az oldat. A bőr nem nőtt vissza rá teljesen. De mivel több helyen, és a gyógyszer tájékoztatón is azt olvastam, hogy általában 6 hét a kezelési idő, sőt a jó eredmény után egy hétig még kezelni kell a megmaradt helyet, így bizonytalan vagyok, hogy maradt e esetleg a szemölcsből valami, és kell e kennem továbbra is. Nem kell a gyulladástól tartani ha továbbra is használom az oldatot? Köszönöm Válaszát, Gábor

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza a szemölcs témában

Ne alkalmazza tovább az oldatot, várja meg míg a gyulladás megszűnik, és ha még utána is azt látja, hogy ne múlt el teljesen, akkor kezdje el újból kezelni a területet.

Kérdés: 2011. május 05., 17:22; Megválaszolva: 2011. május 08., 11:41
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?