• Körömprobléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktor úr! Olyan problémával fordulnék Önhöz, hogy kb. fél éve mindkét kezem hüvelykujján középtájt 1,5-2 mm-nyi beszakadás-berepedés látható. Hiába reszelem le, hiába nő a köröm a repedés-szakadás állandó, sehogy nem múlik el. Kaptam rá A vitamin kapszulát, de nem segített semmit. Az összes körmöm hosszanti irányban barázdált, de csak ezen a két körmön van beszakadás. Mit lehet ezzel kezdeni, egyáltalán milyen orvoshoz kéne fordulnom vele? Köszönöm szépen előre is a segítséget! Üdvözlettel:

        Dr. Gál Mónika válasza a köröm berepedés témában

        Kedves Kérdező! A hosszanti körömbarázdák és a berepedés is a körömágy idült károsodásának lehet eredménye. Leggyakrabban rossz manikűr, műkörmök előzetes viselése áll a háttérben. Tanácsos megmutatnia bőrgyógyászaton.


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 05., 15:37; Megválaszolva: 2011. május 08., 20:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: