• Kiütések

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Nő! 4-5 napja a hasamon és a mellkasomon rózsaszín foltok és pöttyök jöttek ki. Először a hasamon, aztán a mellkasomon, most már az oldalamon, a hátamon és a karomon is. Nagyon sok van belőlük és elég feltűnőek, de nem viszketnek, nem fájnak, tulajdonképpen semmi más különöset nem vettem észre magamon. Először arra gondoltam, hogy a sok húsvéti tojás ütött ki. Sajnos orvoshoz nem tudok elmenni még egy hétig, mivel Pesten tanulok és vidéken élek, és csak jövő héten lenne olyan nap amikor haza tudnék menni. Itt Pesten pedig nem tudok elmenni, mivel nincs pesti lakcímkártyám. Viszont nagyon félek, hogy tovább terjedhetnek. Milyen betegség okozhat ilyen tüneteket? Köszönettel:

        Dr. Csuth Ágnes válasza a bőrbetegség témában

        Kedves Kérdező! Rózsaszín kiütések formájában megjelenhet többféle allergiás betegség, de akár a píytiriasis rosea nevű bőrbetegség, stb. is, tehát látni kellene a tüneteket ahhoz, hogy pontos véleményt mondjunk. A SOTE Bőrklinika általános bőrgyógyászati szakrendelésére menjen el, nem kell hozzá lakcímkártya.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 04., 18:41; Megválaszolva: 2011. május 05., 13:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés