• Kiütések az arcon

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! Néhány hete apró piros kiütések jelentek meg a bal orcámon. Nem viszket, nem fáj és nem is gyullad be, így nem gondolnám pattanásnak sem. A kiütések környezetében néha erősen kiszáradt foltok is megjelennek. Egy-két hét alatt eltűntek, de most megint visszajöttek és furcsán mindig egy kör alakú területen és nem össze-vissza. A kérdésem az lenne, hogy ez a bőrszárasság miatt van, vagy valami komolyabb és szerencsésebb elmenni egy szakrendelésre? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a érzékeny bőr témában

        Kedves Kérdező! A bőre lehet irritációra hajlamos, ez járhat kiütések megjelenésével. Javaslom, hogy használja a Sensibio termékcsaládot, ha így is panaszos, akkor keressen fel bőrgyógyászt!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 04., 13:39; Megválaszolva: 2011. május 05., 11:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés