• Hajproblémák kezelése vassal?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az utobbi par evben , miota kevesebb hust eszem, eszrevettem, hogy a hajam sokkal gyengebb es vekonyabb, illetve elegge hullik is. Sokan egy olyan keszitmenyt ajanlottak, amit legalabb 6 honapig kell szedni. Ez a keszitmeny napi 70 mg vasat tartalmaz, amelyet a forgalmazo teljesen veszelytelennnek ir le. Azt irjak, hiaba jo a vasszintje valakinek, attol meg lehet a vaskeszlete alacsony es ez okozhatja a hajproblemakat. Kerem, segitsen eligazodnom, nem tudom biztonsagos -e a vas ilyen merteku tuladagolasa. Koszonom.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hajhullás témában

        Kedves Kérdező! Amennyiben nem igazolt a vashiány, ne kezdjen el szedni ilyen készítményt. Csináltasson vérképet, mert ennek ellenére lehet, hogy vérszegénység okozza a hajproblémákat,ha ez nem igazolódik, kozmetológiai szakrendeléshez forduljon, itt tudnak segíteni a további kivizsgálásban, ugyanis a hajhullás számos lehetséges okra vezethető vissza.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 01., 18:52; Megválaszolva: 2011. május 03., 10:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés